Rucsacuri - Genti

Rucsacuri si genti pentru diverse activitati montane si cotidiene, drumetii, excursii, ture montane, alpinism, schi de tura, schi alpinism, catarare, ciclism, mountain bike. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4.  5 
 5. 6

 • Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 70 L

  Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 70 L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sacul de protectie pentru rucsac Trekmates Dry Bag Liner 70 Leste proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport. Sacul de protectie protejeaza de murdarie, praf, umiditate excesiva. Evita deteriorarea sau ruperea bretelelor, a centurii, chingilor si altor accesorii expuse.
  115,00 RON
 • Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 40 L

  Sac de protectie rucsac, Trekmates Dry Bag Liner 40 L

  Sacul de protectie pentru rucsac Trekmates Dry Bag Liner 40 L este proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport.
  95,00 RON
 • Sac impermeabil Trekmates Dry bag Ultralite liner 40 L

  Sac impermeabil Trekmates Dry bag Ultralite liner 40 L

  Sac impermeabil, Trekmates Dry bag Ultralite liner 40 L fabricat din material rezistent, cusaturi lipite, inchidere prin rulare.
  79,00 RON
 • Sistem de hidratare Pinguin Pro 3 L, hidrobag

  Sistem de hidratare Pinguin Pro 3 L, hidrobag

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de hidratare Pinguin Pro 3 L este compatibil cu rucsacii Pinguin, cu rucsacii care au doua repere de prindere pe pertea interioara a panoului de spate si cu rucsacii care nu au sistem de atasare a hidrobagului. Rezervorul are un brat de sustinere,care tine rezervorul in pozitie verticala daca nu este plin cu lichid sau daca rucsacul nu este dotat cu sistem de atasare a hidrobagului.
  96,00 RON
 • Sistem de hidratare Pinguin Pro 2 L, hidrobag

  Sistem de hidratare Pinguin Pro 2 L, hidrobag

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de hidratare Pinguin Pro 2 L este compatibil cu rucsacii Pinguin, cu rucsacii care au doua repere de prindere pe partea interioara a panoului de spate si cu rucsacii care nu au sistem de atasare a hidrobagului. Rezervorul are un brat de sustinere, care tine rezervorul in pozitie verticala daca nu este plin cu lichid sau daca rucsacul nu este dotat cu sistem de atasare a hidrobagului.
  93,00 RON
 • Sistem de hidratare Pinguin Basic 3 L, hidrobag

  Sistem de hidratare Pinguin Basic 3 L, hidrobag

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de hidratare Pinguin Basic 3 L este compatibil cu rucsacii Pinguin si cu rucsacii care au doua repere de prindere pe partea interioara a panoului de spate. Punga de apa este fabricata din material plastic cu rezistenta mecanica mare. Pe partea interioara este o pelicula, un film, antibacterian cu rezistenta mare la abraziune.
  86,00 RON
 • Sistem de hidratare Pinguin Basic 2 L, hidrobag

  Sistem de hidratare Pinguin Basic 2 L, hidrobag

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de hidratare Pinguin Basic 2 L este compatibil cu rucsacii Pinguin si cu rucsacii care au doua repere de prindere pe partea interioara a panoului de spate. Punga de apa este fabricata din material plastic cu rezistenta mecanica mare. Pe partea interioara este o pelicula, un film, antibacterian cu rezistenta mare la abraziune.
  83,00 RON
 • Rucsac Pinguin Ace 27, rucsac tehnic multifunctional

  Rucsac Pinguin Ace 27, rucsac tehnic multifunctional

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Racsacul Pinguin Ace 27 este un rucsac tehnic multifunctional, multisport. Accesorizarea complexa permite atasarea betelor de trekking, piolet, casca de diferite tipuri, snowboard, schi de tura, schi freeride, rachete de zapada, skateboard.
  448,00 RON
 • Filtru apa Care Plus, water filter 3440

  Filtru apa Care Plus, water filter 3440

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Filtrul de apa Care Plus, water filter filtreaza apa cu un sistem de microfibre capilare. Este un filtru foarte practic, de dimensiune mica si capacitate mare de filtrare a apei. Este fabricat in colaborare cu Sawyer Inc., firma specializata in fabricarea sistemelor de filtrare a apei potabile si a substantelor de protectie impotriva insectelor.
  229,00 RON
 • Rucsac Pinguin Ridge 40, rucsac tehnic multifunctional

  Rucsac Pinguin Ridge 40, rucsac tehnic multifunctional

  Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rucsacul Pinguin Ridge 40 este un rucsac de iarna, proiectat pentru schi de tura , freeride, ture cu rachete de zapada etc. Compartiment frontal usor accesibil, suficient de spatios pentru echipament de avalansa. Prevazut cu bucle pentru atasare pioleti sau bete de schi. Posibilitate de atasare schiuri de orice latime, rachete de zapada sau snowboard.
  469,00 RON
 • Rucsac Pinguin Ridge 28, rucsac tehnic multifunctional

  Rucsac Pinguin Ridge 28, rucsac tehnic multifunctional

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Ridge 28 este un rucsac tehnic multifunctional. Conceput pentru schi de tura, schi alpinism, schi alpin, freeride, snowboard, ture cu rachete de zapada.Compartiment frontal usor accesibil, suficient de spatios pentru echipament de avalansa. Prevazut cu bucle pentru atasare pioleti sau bete de schi. Posibilitate de atasare schiuri de orice latime, rachete de zapada sau snowboard.
  448,00 RON
 • Trekmates Set curatare Sisteme de Hidratare

  Trekmates Set curatare Sisteme de Hidratare

  Trekmates Set curatare Sisteme de Hidratare
  62,00 RON
 • Inov-8 Race Pac 3, borseta, rucsac lombar

  Inov-8 Race Pac 3, borseta, rucsac lombar

  Inov-8 Race Pac 3 este o borseta, rucsac lombar pentru alergare si mountain bike. Acest produs se aduce lacomanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare !!!
  89,00 RON
 • Rucsac Pinguin Explorer 100

  Rucsac Pinguin Explorer 100

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Explorer 100 este proiectat pentru ture si expeditii montane, compatibil cu sistem de hidratare. Foarte rezistent, din material Hicor , cu sistem de spate rigidizat si reglabil. Posibilitate de extindere a volumului pe verticala cu 10 litrii.
  689,00 RON
 • Rucsac Pinguin Explorer 75

  Rucsac Pinguin Explorer 75

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Explorer 75 este proiectat pentru ture si expeditii montane, trekking, hiking, drumetii montane, excursii, calatorii.Compatibil cu sistem de hidratare. Posibilitate de extindere a volumului pe verticala cu 10 litrii. Panou de spate rigidizat si reglabil pe inaltime.
  655,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4.  5 
 5. 6